Pasta kanapkowa teściowej - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

cebula, makrela wędzona, kiełbasa (mocno uwędzona), szczypiorek, olej (lub majonez), musztarda, sól, pieprz

Jak przyrządzić?

Kiełbasę przekręcamy przez maszynkę do mięsa, to samo robimy z mięsem z makreli. Dodajemy posiekaną cebulę, olej lub majonez oraz łyżeczkę musztardy, sól i pieprz do smaku. nakoniec dorzucamy posiekany szczypiorek.

Uwagi:

Wbrew nazwie nie jest trująca. :) Pasta jest też perfekcyjna do nadziewania jajek.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania15 min.
Trudnośćprosty
AutorMartusia

Pasta kanapkowa teściowej: Podobne przepisy

Pasta kanapkowa teściowej: wypróbuj również

Powiązane Tematy