Sk艂adniki:
- filet 艣ledziowy z puszki (najlepiej w oleju)
- 200 gram sera bialego (poltlustego)
- dwa gotowane na twardo jajka
- srednia cebulka
- 3 ogorki kiszone
- pieprz, sol do smaku, mozna dodac kukurydze z puszki
Jak przyrz膮dzi膰?
Filet sledziowy rozdrabniamy widelcem, to samo robimy z bialym serem i jajkami, dodajemy starty na tarce ogorek. Mieszamy, jesli jest zbyt suche mozna dodac oleju z puszki. Doprawiamy sola i pieprzem. Mozna dodac kukurydze ;-)
Potrzebne przybory:
Tarka, miska, widelec... otwieracz do konserw ;-)
Jak podawa膰?
Pasta najlepiej smakuje z pieczywem ;-)
Uwagi:
Smacznego ;-)
Kategoria dania | Dania rybne |
---|---|
Czas przygotowania | 15 min. |
Trudno艣膰 | prosty |
Autor | castania |