Czosnkowy dip do mięs

Przepis kulinarny

Składniki:

Serek homogenizowany naturalny, czosnek, cebula, ogórek kiszony, śmietana, pieprz, sól.

Jak przyrządzić?

Drobniutko pokroić cebulkę i ogórki kiszone, kilka ząbków czosnku przecisnąć przez praskę. Dodać cały serek homo i troszkę śmietany. Doprawic solą i pieprzem.

Jak podawać?

Konsystencja papki więc proponuje podac w salaterce :)

Uwagi:

Szczególnie polecam do mięs pieczonych i podawanych na zimno.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSosy
Czas przygotowania15 min.
Trudnośćprosty
AutorAurelka

Czosnkowy dip do mięs: Podobne przepisy

Czosnkowy dip do mięs: wypróbuj również

Powiązane Tematy