Sk艂adniki:
- 250g uszek z miesem,
- sloik selera,
- puszka fasoli czerwonej,
- puszka groszku,
- 1 cebula,
- 1 papryka,
- sos knora w/g smaku ja daje francuski.
Jak przyrz膮dzi膰?
Uszka ugotowac okolo 8min.po wystygnieciu wlozyc do naczynia w ktorym bedziemy podawac salatke, seler wylac na sito,fasole i groszek tez,papryke pokroic a cebule drobno posiekac.Wszystkie skladniki dodac do uszek,wymieszac i polac sosem.
Jak podawa膰?
Jest wspaniala bez niczego.
Kategoria dania | Sa艂atki i dania z warzyw |
---|---|
Czas przygotowania | 20 min. |
Trudno艣膰 | prosty |
Porcje | 8 |
Przybli偶ony koszt | 10 z艂 |
Autor | Kasia |