Składniki:
2 zupki pikantne z Vifonu (w czerwonych torebkach), 1 ugotowana pierś z kurczaka, kapusta pekińska, puszka kukurydzy, majonez
Jak przyrządzić?
Makaron z zupek przysmażyc na oleju (wcześniej trochę pokruszyć), ugotować pierś z kurczaka, pokroić, posiekac kapustę pekińską. Przysmażony makaron przełożyć do miski, dodać wszystkie przyprawy dołączone do zupek, pokrojony i ugotowany filet z kurczaka, pokrojoną kapustę pekinską i kukurydzę. Mieszamy, dodajemy majonez.
Uwagi:
Nie dodajemy już żadnych innych przypraw oprócz tych z zupek. Makaron pod wpływem majonezu mięknie - sałatka musi trochę postać. Naprawdę polecam!
Kategoria dania | Sałatki i dania z warzyw |
---|---|
Czas przygotowania | 30 min. |
Trudność | prosty |
Autor | manka |