Pie(czara) z ognia

Przepis kulinarny

Składniki:

- pieczarki- sól (dla smakoszy może być czosnkowa)- pieprz- odrobina masła

Jak przyrządzić?

Pieczarki z poobrywanymi nóżkami układamy na grillu stroną blaszkowaną do dołu na ok. 2-3 minutki. Odwracamy i posypujemy solą (czosnkową), pieprzem i kładziemy odrobinkę masełka... Pozostawiamy pieczarki w takim stanie na grillu dotąd aż troszkę sie podpieką a masełko się rozpuści... Wykładamy na talerzyk i gotowe!

Potrzebne przybory:

Grill, widelec do ściągania pieczarek z grilla...

Jak podawać?

Podawać z pieczywem czosnkowym lub zwykłym opieczonym na grillu...

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania z grilla
Czas przygotowania10 min.
Trudnośćprosty
Kalorycznośćmało kalorii raczej
Autor dragonfly

Pie(czara) z ognia: Podobne przepisy

Pie(czara) z ognia: wypróbuj również

Powiązane Tematy