Tuńczyk z ananasem - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

- 2 puszki tuńczyka w sosie własnym,
- 1 puszka kukurydzy,
- 1 puszka ananasa,
- 1 torebka ryżu ugotowanego na sypko,
- 1 cebula,
- majonez,
- przyprawy (pieprz, sól),
- natka pietruszki.

Jak przyrządzić?

Składniki sałatki pokroić w kostkę, wymieszać, dodać majonez i przyprawy do smaku. Odstawić do lodówki na 30 min.

Jak podawać?

Z pieczywem.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Czas przygotowania25 min.
Trudnośćprosty
Przybliżony koszt16 zł
AutorLIVIA

Tuńczyk z ananasem: Podobne przepisy

Tuńczyk z ananasem: wypróbuj również

Powiązane Tematy