Parówki z serem (autor micia) - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

parówka,
ser żółty,
kromka chleba.

Jak przyrządzić?

Parówki zawinąć w ser, położyć na chleb i włożyć do mikrofalówki. Trzymać do czasu rozpuszczenia się sera.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Trudnośćprosty
Autormicia

Parówki z serem (autor micia): Podobne przepisy

Parówki z serem (autor micia): wypróbuj również

Parówki zapiekane z serem i boczkiem

... Masz ochotę na szybką, ale ciepłą kolację? Przygotuj parówki zapiekane z serem i boczkiem. Są bardzo smaczne i wprost idealne na mroźny zimowy wieczór. Po zjedzeniu takiej kolacji możesz wyjść na sanki i na pewno nie będzie ci zimno. Sprawdź jak ...

dawno temu

Dania z parówek

... Parówki są obecne w jadłospisie większości z nas (nie dotyczy to osób, które wyłączyły ze swojej diety wszelkie produkty pochodzenia zwierzęcego) już od dzieciństwa. Produkt ten od zawsze miał swoich ... zwolenników, którzy mnożyli sposoby ...

dawno temu

Zapiekane parówki - szybki przepis na imprezę

... parówki z serem, a przyrządzając je masz pewność, że spotkanie na pewno się uda. Łatwe przepisy wcale nie muszą być gorsze. Sama spróbuj. ... Zapiekane parówki do przepis dla leniwych, ale nie oznacza to, że potrawa jest niesmaczna, chociaż ...

dawno temu

Naleśniki z parówkami

... . Ciekawym pomysłem na naleśniki jest przygotowanie ich razem z parówkami. Przeczytaj poniższy artykuł, a dowiesz się, jak zrobić naleśniki z parówkami, a także w jaki jeszcze sposób możesz wykorzystać te przypominające kiełbaski produkty. ... w ...

dawno temu

Przepisy na parówki

...   Parówki do hot dogów to nie jedyne zastosowanie tej mięsnej przekąski. Wybór kulinarnych przepisów jest znacznie większy, a do tego niezwykle szybki w przygotowaniu. Danie z parówką świetnie nadaje się zatem na dobry początek dnia. ... nadaje ...

dawno temu

Parówki w sosie

... Parówki w sosie to może niezbyt wykwintne danie, ale za to bardzo smaczne. Specjaliści od zdrowego żywienia pewnie mieliby wiele do powiedzenia na temat takiej potrawy, ale nie oszukujmy się, nie zawsze jest czas, by jeść to, co dla nas ...

dawno temu

Parówka na twarz

... parówki na twarz. Co więcej, jej działanie może być wykorzystywane także przez panie, które chcą zwiększyć wchłanianie aplikowanych kosmetyków. Jeżeli masz zamiar oczyszczać skórę domowymi sposobami, to zobacz, jak zrobić ułatwiającą to parówkę ...

dawno temu

Dlaczego nie dawać dziecku parówek?

... nie możesz mieć pewności, co tak naprawdę kryje się w jej środku. Wielokrotnie zapewne słyszałaś, że małym dzieciom nie powinno się podawać parówek. Dlaczego? Odpowiedź poniżej. ... nie możesz mieć pewności, co tak naprawdę kryje się w jej ...

dawno temu

Sałatka z fasolką szparagową i parówkami

... Jedni chętnie zjedliby sałatkę z parówkami. Innych sama myśl o takim dodatku odstrasza. Osobom bez uprzedzeń proponuję połączyć parówki z fasolką szparagową. Rezultat jest naprawdę zadziwiający. Do tego jeszcze papryka, pomidory i cebula. Palce ...

dawno temu

Pochwała parówki

... Nie istnieje bardziej splugawione danie niż parówka. Gazety rozważają niekiedy procenty kurczaka w kurczaku, dietetycy przestrzegają, żeby nie przesadzać z tłuszczem. Parówka jest wyklęta, uchodzi ... za danie niskie, przeznaczone dla biedaków i ...

dawno temu

Czy parówki szkodzą skórze?

... Od razu uprzedzę wszelkie wątpliwości – nie chodzi o popularne kiełbaski śniadaniowe, bo te raczej wpływu na stan skóry nie mają. Parówki to popularny zabieg przynoszący skórę gruntownie oczyszczenie i choć oferują go gabinety kosmetyczne, to z ...

dawno temu

Kasza gryczana z serem - sposób na szybki i smaczny obiad

... się z nią zaznajomić wszystkie panie, którym dieta nie jest obca. Ale zdrowe ziarna są również doskonałe dla tych z nas, które pragną odrobiny szaleństwa i zapomnienia, i które wcale nie mają ochoty liczyć kalorii. Kasza gryczana z ...

dawno temu

Sery żółte

... Cech przypisywanych żółtym serom, za które je tak bardzo kochamy jest wiele. Czy możliwe jest bowiem przyrządzenie lasagne, zapiekanek makaronowych albo domowej pizzy bez tego niezwykłego dodatku ... śmietankowego smaku, jak i jego wersji ...

dawno temu

Gatunki sera

... Ulubiony przysmak myszy, wytworna przystawka koneserów wina, a także składnik chętnie wykorzystywany np. w kuchni włoskiej. Największym ich producentami są Francja, Szwajcaria oraz Holandia. Gatunków sera jest bez liku. Przedstawimy Wam te ...

dawno temu

Dania z serem

... Ponoć wynaleziono go aż 10 tysięcy lat temu. Dziś, wiele mówi się o złym wpływie serów na nasz organizm, jednak nie każdemu z nich można zarzucić działanie powodujące wzrost cholesterolu, przyrost ... wagi czy zatrzymywanie wody w organizmie. Są ...

dawno temu

Półmisek serów - pyszna przekąska

... Jeśli planujesz przyjęcie i zastanawiasz się jaką przekąskę zaserwować, to weź pod uwagę sery. Są naprawdę pyszne, a i napracować się przy takiej serowej przystawce nie trzeba. Wystarczy odpowiednio je pokroić i podać. Czy wiesz jak powinien ...

dawno temu

Jedz ser, będziesz zdrowszy !

... Żółty ser znamy wszyscy a niewielu jest ludzi, którzy sera nie lubią. Jak się jednak okazuje, ser żółty dobrze wpływa nie tylko na nasze podniebienie i nasz kulinarny apetyt, ale również na nasze ... Żółty serznamy wszyscy a niewielu jest ludzi, ...

dawno temu

Makaron z serem pleśniowym

... Zastanawiałaś się kiedyś, ile sera przeciętnie zjadasz w ciągu dnia? Wbrew pozorom nie są to w większości wypadków niewielkie ilości. Okazuje się bowiem, że różne odmiany sera stanowią nieodłączny ... wytrawnych potrawach, do których trzeba ...

dawno temu

Co podać do deski serów?

... Deska serów to wykwintne eleganckie danie idealne na wieczór w gronie przyjaciół. Aby deska serów była dobrze skomponowana, musi zawierać ser twardy, ser świeży, ser miękki dojrzewający, oraz gatunki sera blue. ... Impreza z desą serów to jednak ...

dawno temu

Epoisses - król wszystkich serów!

... Przedstawię dzisiaj bardzo unikalny francuski ser. Napoleon był nim zachwycony, a Jean Brillat-Savarin, znany francuski polityk, który zasłynął także w branży kulinarnej, nazwał go "królem ... wszystkich serów". Époisses de Bourgogne, bo nim ...

dawno temu

Powiązane Tematy