Sałatka wilo-owocowa

Przepis kulinarny

Składniki:

Mango,
truskawki,
mleczko kokosowe,
melon zielony i żółty,
wiórki kokosowe,
pestki z granatu.

Jak przyrządzić?

Mango i melona pokroić w kostkę. Pestkami z granatu i wiórkami posypać potrawę. Mleczkiem kokosowym zalać potrawę.

Potrzebne przybory:

Nóż, ręce.

Jak podawać?

Można dawać ją jako deser czy też małą przekąskę (jak kto woli). Nieraz podaje się ją jako podwieczorek.

Uwagi:

Jest to potrawa dla osób mających dobry zmysł.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania2 min.
Trudnośćprosty
Porcje7
Kalorycznośćmała
Przybliżony koszt50 zł
AutorZiomalka

Sałatka wilo-owocowa: Podobne przepisy

Sałatka wilo-owocowa: wypróbuj również

Powiązane Tematy