Błyskawiczna sałatka

Przepis kulinarny

Składniki:

puszka kiełków,
2 puszki fasoli białej,
2 puszki fasoli czerwonej,
puszka kukurydzy,
por,
4-5 ząbków czosnku,
2-3 łyżki majonezu.

Jak przyrządzić?

Zawartość puszek odsączyć, por pokroić w pół-talarki, zetrzeć czosnek, wszystko wymieszać z majonezem i na godzinę do lodówki (ja lubię ją najbardziej na drugi dzień)Gotowe! Smacznego!

Potrzebne przybory:

Otwieracz do konserw :-)))

Jak podawać?

Do potraw z grilla, do kiełbasy z wody, itp.

Uwagi:

Składniki do tej sałatki mam zawsze w domu, na wypadek niezapowiedzianych gości. ;-)))

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Czas przygotowania5 min.
Trudnośćprosty
Przybliżony koszt15 zł
Autoralexa

Błyskawiczna sałatka: Podobne przepisy

Błyskawiczna sałatka: wypróbuj również

Powiązane Tematy