Karkówka z majonezem i cebulą

Przepis kulinarny

Składniki:

karkówka, majonez, cebula, ser żółty, sól, pieprz

Jak przyrządzić?

Rozbić karkówkę, posolić i popieprzyć. Położyć na mięso: pokrojoną w krążki cebulę, majonez i plastry żółtego sera. Zapiekać w piekarniku ok. 15 min. Piekarnik rozgrzać do temp. 180 stopni.

Potrzebne przybory:

tłuczek i deska do mięsa, nóż, łyżka i widelec

Jak podawać?

Z ziemniakami, ryżem lub na zimno z chlebem.

Uwagi:

Jeśli pozostanie kilka porcji z obiadu, to możemy ponownie odgrzać w mikrofali.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania główne
Czas przygotowania15 min.
Trudnośćprosty
Porcje4
Kalorycznośćśrednia
Przybliżony koszt10 zł
Autorewakow2

Karkówka z majonezem i cebulą: Podobne przepisy

Karkówka z majonezem i cebulą: wypróbuj również

Powiązane Tematy