DOMOWY MAJONEZ o obniżonej kaloryczności. Aż w dwóch wersjach!

Z tego przepisu korzystały nasze babcie.

Majonez to niezastapiony dodatek do jaj, jednak przez dużą kaloryczność często musimy z niego rezygnować.  W programie Bułka z masłem podpowiemy, jak przygotować znacznie zdrowszą i mniej tłustą wersję. Dla fanów tradycji — majonez w standardowej formie, a dla lubiących kuchenne eksperymenty — jego druga wersja ze smacznym dodatkiem.

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Obsługiwały Lecha Wałęsę, Natalię Oreiro i Dalajlamę. Agentki strefy VIP zdradzają kulisy zawodu Radość irlandzkich homoseksualistów! Świętują legalizację ich małżeństw Sądzisz, że jesteś dobrym człowiekiem? Jeden test i odpowiedź nie będzie oczywista Polacy na bakier z aktywnością fizyczną. To częsty powód chorób Domowe sposoby na pozbycie się CELLULITU Jak powstają skórzane meble? Jednym z etapów jest moczenie w krowim moczu JAZDA NA ROWERZE doskonała dla naszych nóg. Zalet jest jednak znacznie więcej Unikaj tych produktów. Niszczą DNA i przyśpieszają STARZENIE SIĘ skóry Umalował ją JEJ CHŁOPAK! Jak wyszło? Mucha znów powiedziała za dużo. Robi to celowo? Zrobił to z miłości do syna. Dziecko WYTATUOWAŁO mu własny rysunek Zawierają te same substancje, co kostki toaletowe. Wszystko o NAPOJACH GAZOWANYCH