DOMOWY MAJONEZ o obniżonej kaloryczności. Aż w dwóch wersjach!

Z tego przepisu korzystały nasze babcie.

Majonez to niezastapiony dodatek do jaj, jednak przez dużą kaloryczność często musimy z niego rezygnować.  W programie Bułka z masłem podpowiemy, jak przygotować znacznie zdrowszą i mniej tłustą wersję. Dla fanów tradycji — majonez w standardowej formie, a dla lubiących kuchenne eksperymenty — jego druga wersja ze smacznym dodatkiem.

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Przez ojca sadystę straciła wiarę w siebie. Niezwykła metamorfoza pani Krystyny Program do sporządzania portretów przestępców stworzył IDEAŁ PIĘKNA 10-kilogramowy RATLEREK uratował pana przed dzikiem! Producenci wciąż oszukują. Co trzecia partia żywności źle oznakowana na etykietach Jest jedyną Polką w Londyńskim Klubie Milionerów. Zaczynała od zera Polacy na bakier z wodą i mydłem. "Co 10. rodak NIE MA SZCZOTECZKI do zębów" Muszki, mrówki, osy w kuchni. Pozbądź się ich szybko i bez chemii Jemy jej więcej niż kiedyś. Ta żywność ZMIENIA METABOLIZM i powoduje otyłość Pierwsze 'SELFIE' w historii? Zaczęło się od kultowego filmu 25 lat temu! Nieoczekiwane zwroty akcji na ślubach i weselach Przełomowa metoda leczenia NOWOTWORÓW. "To absolutne wydarzenie na skalę światową" Brzuch to twój kompleks? Ta metoda wzmocni nie tylko skórę, ale i mięśnie