DOMOWY MAJONEZ o obniżonej kaloryczności. Aż w dwóch wersjach!

Z tego przepisu korzystały nasze babcie.

Majonez to niezastapiony dodatek do jaj, jednak przez dużą kaloryczność często musimy z niego rezygnować.  W programie Bułka z masłem podpowiemy, jak przygotować znacznie zdrowszą i mniej tłustą wersję. Dla fanów tradycji — majonez w standardowej formie, a dla lubiących kuchenne eksperymenty — jego druga wersja ze smacznym dodatkiem.

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Cztery lata i 26 krajów. Podczas podróży nagrywał FILM ZARĘCZYNOWY! Obniżają cholesterol, odchudzają, poprawiają kondycję skóry i włosów. Jakie PŁATKI wybrać? Wykorzystał rentgen do stworzenia ARTYSTYCZNYCH FOTOGRAFII JEJ SYNOWIE są homoseksualistami Uroda to nie wszystko, pomagają też leczyć. Moda na alpaki zawitała do Polski Czy mając małą wadę wzroku, należy nosić OKULARY? Poznaj fakty i mity Producent o przygotowaniach do "Celebrity Splash". "LICZYMY NA GLEBĘ, bo każdy liczy na glebę" Wegetarianizm przyczyną BEZPŁODNOŚCI Nie chcą poświęcać się karierze i stawiają na pasje. POKOLENIE Y wkrótce zdominuje rynek pracy ALERGIA może zagrażać życiu. Jak pomóc osobie ze wstrząsem? Polski Spiderman zamienił się w MIKOŁAJA i obdarował bezdomnych! Częsty błąd chorych na raka może zmniejszać skuteczność terapii