DOMOWY MAJONEZ o obniżonej kaloryczności. Aż w dwóch wersjach!

Z tego przepisu korzystały nasze babcie.

Majonez to niezastapiony dodatek do jaj, jednak przez dużą kaloryczność często musimy z niego rezygnować.  W programie Bułka z masłem podpowiemy, jak przygotować znacznie zdrowszą i mniej tłustą wersję. Dla fanów tradycji — majonez w standardowej formie, a dla lubiących kuchenne eksperymenty — jego druga wersja ze smacznym dodatkiem.

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Czy ZAZDROŚĆ może zniszczyć związek? Cała prawda o zazdrośnikach Zioła spoza Polski szczególnie niebezpieczne. Sprawdź, czego używasz w kuchni Marcin Gortat rzucił wyzwanie POLSKIEMU MINISTROWI Osobne łóżka świadczą o kryzysie w związku? "To może być odświeżające" Naturalny lek. Łagodzi kaszel, wzmacnia odporność, leczy wrzody Większy stres i zaburzony metabolizm? Wszystko przez JEDEN Z POSIŁKÓW Smaczne i szybkie PRZEKĄSKI dla niespodziewanych gości Polska supermodelka robi karierę aktorską. MAŁGOSIA BELA zagra jedną z głównych ról! Porcje posiłków ODMIERZAJ WŁASNĄ PIĘŚCIĄ. To najlepsze dla żołądka Gdzie spędzić urlop nad POLSKIM MORZEM? Mapa najlepszych kąpielisk Lifting twarzy BEZ SKALPELA. Wystarczy własna tkanka tłuszczowa Obsługiwały Lecha Wałęsę, Natalię Oreiro i Dalajlamę. Agentki strefy VIP zdradzają kulisy zawodu