DOMOWY MAJONEZ o obniżonej kaloryczności. Aż w dwóch wersjach!

Z tego przepisu korzystały nasze babcie.

Majonez to niezastapiony dodatek do jaj, jednak przez dużą kaloryczność często musimy z niego rezygnować.  W programie Bułka z masłem podpowiemy, jak przygotować znacznie zdrowszą i mniej tłustą wersję. Dla fanów tradycji — majonez w standardowej formie, a dla lubiących kuchenne eksperymenty — jego druga wersja ze smacznym dodatkiem.

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Problemy z tarczycą i PRZYSADKĄ MÓZGOWĄ? Te zaburzenia zaobserwujesz podczas okresu Odchudzanie nie musi być drogie! TANIE ZAMIENNIKI dietetycznych produktów Próżność czy sposób na dorobienie po 50 roku życia? AMATORZY MODY podbijają sieć Nowe zasady PRZEWOŻENIA DZIECI w samochodach. Będzie bezpieczniej? Częsty błąd posiadaczek cery tłustej. Wybierają niewłaściwy KREM Pani Aleksandra została brutalnie zgwałcona. Po skandalicznym wyroku przerywa milczenie Zamieszczasz ZDJĘCIA W SIECI? Możesz łatwo złamać prawo Urządź sobie domowe SPA. Cztery pomysły na piękne włosy i skórę MASAŻ STÓP. Przyjemność, która może uleczyć całe ciało Kontrowersyjna metoda leczenia dotarła do Polski. Tak robili to Majowie! Huśtawki nastrojów, tycie, bóle głowy. Aż 20 proc. kobiet cierpi na PMS „Light” nie znaczy zdrowy. Mniej cukru czy tłuszczu to więcej chemii