DOMOWY MAJONEZ o obniżonej kaloryczności. Aż w dwóch wersjach!

Z tego przepisu korzystały nasze babcie.

Majonez to niezastapiony dodatek do jaj, jednak przez dużą kaloryczność często musimy z niego rezygnować.  W programie Bułka z masłem podpowiemy, jak przygotować znacznie zdrowszą i mniej tłustą wersję. Dla fanów tradycji — majonez w standardowej formie, a dla lubiących kuchenne eksperymenty — jego druga wersja ze smacznym dodatkiem.

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Reakcje ZNANYCH MUZYKÓW na "50 Twarzy Greya" Najlepszy SEKS PO KŁÓTNI. Dlaczego godzimy się w łóżku? Najczęstsze KŁAMSTWA, jakich się dopuszczamy Powody, przez które urzędnik nie pozwoli ci ZMIENIĆ NAZWISKA Proste patenty na rozciągnięcie butów. Nawet o 2 centymetry! Kiedy wrócić do ćwiczeń po porodzie? Jest kilka ważnych zasad Sprawdź, czy grozi Ci uzależnienie od ALKOHOLU Fenomenalne KREACJE OSCAROWE, które przeszły do historii Latem nakładasz krem z filtrem. A co z WITAMINĄ D? Zarabiają na spełnianiu fantazji z "50 Twarzy Greya" Polka zaśpiewała głosami 18 bohaterów NAJPOPULARNIEJSZYCH BAJEK Ma nawet 4 razy mniej kalorii niż TRADYCYJNY PĄCZEK. Domowy przepis na dietetyczny przysmak