DOMOWY MAJONEZ o obniżonej kaloryczności. Aż w dwóch wersjach!

Z tego przepisu korzystały nasze babcie.

Majonez to niezastapiony dodatek do jaj, jednak przez dużą kaloryczność często musimy z niego rezygnować.  W programie Bułka z masłem podpowiemy, jak przygotować znacznie zdrowszą i mniej tłustą wersję. Dla fanów tradycji — majonez w standardowej formie, a dla lubiących kuchenne eksperymenty — jego druga wersja ze smacznym dodatkiem.

Źródło zdjęć: Shutterstock

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kafeteria.tv:

Joga śmiechu wyleczy Twoje ciało i duszę. Wystarczy 10 minut dziennie UCIĄŻLIWA DOLEGLIWOŚĆ dotyka aż 80. procent społeczeństwa! Można jej zapobiec Jest nowy teledysk DONATANA I CLEO! Zaczynała blogować z Kasią Tusk. Teraz radzi sobie sama Saszetki, żelki, syropy. Rodzice chętnie podają je dzieciom, nawet nie wiedząc, jak szkodzą Zamieszczasz ZDJĘCIA W SIECI? Możesz łatwo złamać prawo Tak powstaje żywność z puszki. Testerzy smaku co dwie godziny sprawdzają produkcję Codziennie umiera 130 osób. Częsta choroba, którą CIĘŻKO ZDIAGNOZOWAĆ BEYONCE reklamuje Brazylię! POLSCY RAPERZY popisują się w sieci. Są wśród nich kobiety Męska płodność jest CORAZ GORSZA? Domowe sposoby na BÓL ZĘBA. Wystarczy zajrzeć do kuchni