Filecik smażony palce lizać

Przepis kulinarny

Składniki:

- filet rybny (mrożony) np. mintaj
- cebula
- musztarda
- przyprawy (sól, pieprz,wegeta)

Jak przyrządzić?

1) Troche rozmrożony filecik doprawiamy.2) Smażymy na masełku posiekaną cebulkę.3) Potem smażymy filet.4) Już usmażony filet wykładamy na talerzyk, posypujemy go cebulką (im więcej tym lepiej) i smarujemy na wierzchu musztardą.

Uwagi:

Do tego proponuję klasycznie surówkę z kapusty (kiszonej) i ziemniaczki, pychotka!

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania rybne
Czas przygotowania20 min.
Porcje1 osoba
Przybliżony koszt7 zł
AutorMintaj

Filecik smażony palce lizać: Podobne przepisy

Filecik smażony palce lizać: wypróbuj również

Powiązane Tematy