Sałatka polsko-holenderska

Przepis kulinarny

Składniki:

Zielone i czarne oliwki, 0,5 kilograma pomidorów, 4 ogórki, pół litra oliwy z oliwek, sałata, 0,5 kilograma kiełków.

Jak przyrządzić?

Wszystkie warzywa wypłukać i pokroić (oprócz kiełków) na plasterki, wrzucić je do miski i polać oliwą.

Potrzebne przybory:

nóż, miska,

Jak podawać?

najlepiej podawać z ryżem (po chińsku)

Uwagi:

Najlepiej jakby warzywa nie były mrożone.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Czas przygotowania30 min.
Trudnośćśredni
Porcje3
Kalorycznośćśrednia
Autorrupitti

Sałatka polsko-holenderska: Podobne przepisy

Sałatka polsko-holenderska: wypróbuj również

Powiązane Tematy