Grilowe parówki - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

Sos:
- 4 łyżki wody,
- 5 łyżek ketchupu,
- szczypta chili,
- szczypta pieprzu i soli,
- 2 pokrojone drobno pieczarki.

Główne danie:
- dowolna ilość parówek.

Jak przyrządzić?

Przygotowanie sosu do parówek na grilu:
Do niewielkiego pojemniczka wlać 4 łyżki wody, a następnie dodać 5 kopiatych łyżek ketchapu pikantnego, to wszystko wymieszać.Po wykonaniu tej czynności dodać szczyptę soli, pieprzu oraz chili,następnie upiec pieczarki i dodac je do sosu.Wszystko dokładnie zamieszać.na grilu usmażyć parówki. gdy będą juz gotowe dac je na talerz i polać pożywnym sosem.Życzę smacznego!

Potrzebne przybory:

Patelnia,łyżka,narzędzia grilowe itp.

Jak podawać?

Prosze zachować kulturalność!

Uwagi:

Uwagi! Proszę zachować podane proporcje!

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania z grilla
Czas przygotowania30 min.
Trudnośćprosty
Kalorycznośćmało
Przybliżony koszt10 zł
AutorMyszka

Grilowe parówki: Podobne przepisy

Grilowe parówki: wypróbuj również

Powiązane Tematy