Składniki:
20 dag żółtego sera, 15 dag szynki z indyka, makaron z zupki chińskiej, puszka kukurydzy, czerwona papryka, kapusta pekińska, 4 łyżki stołowe majonezu, sól i pieprz wg uznania.
Jak przyrządzić?
Żółty ser, szynkę, paprykę pokroić w drobną kostkę. Makaron z chińskiej zupki zalać wrzątkiem, pozostawić pod przykryciem do zaparzenia. Kapustę pekińską pokroić w cienkie paski. Teraz wszystkie składniki należy połączyć, dodać majonez, dobrze wymieszać i rozkoszować się smakiem:)
Potrzebne przybory:
miska, łyżka, nóż, deska do krojenia
Jak podawać?
Po prostu na talerzyku:)
Kategoria dania | Sałatki i dania z warzyw |
---|---|
Czas przygotowania | 30 min. |
Trudność | prosty |
Przybliżony koszt | 12 zł |
Autor | karolcia1828 |