Sałatka szopska - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

ser feta, papryka (żółta, zielona), pomidory, 1 cebula (może być czerwona), można dodać swieży ogórek, pieprz do smaku, oregano, oliwa z oliwek

Jak przyrządzić?

Warzywa pokroić w kostkę, dodać ser feta również pokrojony w kostkę, oliwę i przyprawy i razem wymieszać, wstawić do lodówki. Sałatka jest gotowa. Smacznego!

Uwagi:

Sałatkę można spożywać jako dodatek do potraw lub jako samodzielne danie z ciemnym pieczywem.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Trudnośćprosty
Porcje6
Kalorycznośćniska
Przybliżony koszt12 zł
AutorEwa

Sałatka szopska: Podobne przepisy

Sałatka szopska: wypróbuj również

Powiązane Tematy