Golonka z grilla (autor Ania&Tom)

Przepis kulinarny

Składniki:

golonka, przyprawa do grilla, piwo, czosnek (2-3 ząbki), cebula średniej wielkości

Jak przyrządzić?

Przygotować, obskrobać i opalić golonkę, ugotować. Następnie 1,5 godziny przed pieczeniem doprawić przyprawami razem z czoskiem i cebulą, niech mięso przejdzie aromatem. I na grilla, piec w folii i obracać, pod koniec wyjąć i polać piwem i na tacy podpiec.

Potrzebne przybory:

folia i taca aluminiowa, nóż

Jak podawać?

Na ciepło z browarem.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania z grilla
Czas przygotowania90 min.
Trudnośćprosty
Porcje2
Przybliżony koszt15 zł
AutorAnia&Tom

Golonka z grilla (autor Ania&Tom): Podobne przepisy

Golonka z grilla (autor Ania&Tom): wypróbuj również

Powiązane Tematy