Cappuccinno expresowe - Przepis

Przepis kulinarny

Sk艂adniki:

0,5 litra smietanki,
3 sniezki,
2 galaretki cytrynowe,
100 g cappuccino orzechowe (jesli ma byc lagodne - 50 g),
biszkopciki

Jak przyrz膮dzi膰?

Dno tortownicy wylozyc biszkopcikami. Galaretki rozpuscic w polowie wody (0,5 litra na dwie galaretki), ostudzic. Sniezki ubic ze smietanka, miksowac nadal i wsypywac capuccino, na koniec tezejaca galaretke. Gotowe!

Potrzebne przybory:

Miska, mikser, tortownica.

Jak podawa膰?

Z usmiechem!

Uwagi:

Ciasto pycha! Szybko tezeje, wiec szybkie i latwe dla niespodziewnych gosci. Mozna na gore posypac starta czekolade albo porobic mazaje rozpuszczona.

0.00
0 g艂os贸w
Dane szczeg贸艂owe
Kategoria daniaCiasta i desery
Czas przygotowania15 min.
Trudno艣膰prosty
Porcjemin. 8
Kaloryczno艣膰uu...
Przybli偶ony koszt15 z艂
Autormarzenka

Cappuccinno expresowe: Podobne przepisy

Powi膮zane Tematy