Kaszanka na grillu

Przepis kulinarny

Składniki:

1 opakowanie kaszanki (sokołów),
cebula,
ser,
pasta ajwar,
musztarda,
majeranek,
oliwa z oliwek

Jak przyrządzić?

Kaszanke obieramy z flaka i podpiekamy na patelni, dodajemy do niej paste ajwar. Na drugiej patelni podsmazamy cebule pokrojona w kostke, mieszamy z pasta ajwar i musztarda (po jednej łyżce). Kaszanke wykladamy na folie aluminiowa posmarowana oliwą, na kaszance kładziemy cebule, wszystko posypujemy startym serem i duza iloscia majeranku, zamykamy szczelnie folie. Pieczemy na grilu około 15-20 minut.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania z grilla
Trudnośćprosty
Porcje3
Autormarta

Kaszanka na grillu: Podobne przepisy

Kaszanka na grillu: wypróbuj również

Powiązane Tematy