Grillowane oliwki

Przepis kulinarny

Składniki:

2kg oliwek, 1 litr mleka, 3 czerwone papryki, 2 duże steki, ketchup, pół kostki margaryny.

Jak przyrządzić?

Oliwki przekroić na pół. Położyć na grillu, piec około 15 min, potem wyłożyć do miseczki i zalać mlekiem. Posypać pokrojoną w paski papryką i wymieszać z pokrojonym w kostkę stekiem. Stopić na patelni margarynę i dolać do wszystkiego. A potem jeść z kechupem.Smacznego!

Potrzebne przybory:

grill, miska, płaska łyżka

Jak podawać?

jak się chce

Uwagi:

-

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania z grilla
Czas przygotowania15 min.
Trudnośćprosty
Porcje4
Kalorycznośćśrednia
Przybliżony koszt30 zł
Autorkarp

Grillowane oliwki: Podobne przepisy

Grillowane oliwki: wypróbuj również

Powiązane Tematy