Pieguski - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

1 margaryna, 6 jajek, 200g cukru, jedna czwarta proszku do pieczenia, 250g maku, jedna druga szklanki oleju, 1 szklanka trzy czwarte mąki.

Jak przyrządzić?

Margaryna + cukier + żółtka + mąka + olej + mak + białka - innym słowem miksować i przy tym dodawać produkty jak wyżej jest napisane.

Uwagi:

Piec w 180 stopniach.

0.00
0 głosów
Oceń
Dane szczegółowe
Kategoria daniaCiasta i desery
Czas przygotowania45 min.
Trudnośćprosty
AutorEwunia

Pieguski: Podobne przepisy

Pieguski: wypróbuj również

Piegi. Wybielać? Ukrywać czy wydobyć ich piękno?

... . Pieguski mają naturalnie delikatne rysy twarzy, więc ciemne, mocne, jaskrawe kolory wyglądają na takiej buzi nienaturalnie, obciążają ją. Tylko rzęsy można tuszować mocniej i ciemnym tuszem: czarnym ...

dawno temu

Jak oszukać Matkę naturę?

... , szyję i dekolt – jeśli jest odkryty. Pieguski powinny używać pastelowych cieni i różu na policzki. Jaskrawe i ciemne kolory są wzbronione. Rzęsy można mocno wyszczotkować czarnym lub brązowym tuszem ...

dawno temu

Powiązane Tematy