Pieguski - Przepis

Przepis kulinarny

Sk艂adniki:

1 margaryna, 6 jajek, 200g cukru, jedna czwarta proszku do pieczenia, 250g maku, jedna druga szklanki oleju, 1 szklanka trzy czwarte m膮ki.

Jak przyrz膮dzi膰?

Margaryna + cukier + 偶贸艂tka + m膮ka + olej + mak + bia艂ka - innym s艂owem miksowa膰 i przy tym dodawa膰 produkty jak wy偶ej jest napisane.

Uwagi:

Piec w 180 stopniach.

0.00
0 g艂os贸w
Dane szczeg贸艂owe
Kategoria daniaCiasta i desery
Czas przygotowania45 min.
Trudno艣膰prosty
AutorEwunia

Pieguski: Podobne przepisy

Pieguski: wypr贸buj r贸wnie偶

Piegi. Wybiela膰? Ukrywa膰 czy wydoby膰 ich pi臋kno?

... . Pieguski maj膮 naturalnie delikatne rysy twarzy, wi臋c ciemne, mocne, jaskrawe kolory wygl膮daj膮 na takiej buzi nienaturalnie, obci膮偶aj膮 j膮. Tylko rz臋sy mo偶na tuszowa膰 mocniej i ciemnym tuszem: czarnym ...

dawno temu

Jak oszuka膰 Matk臋 natur臋?

... , szyj臋 i dekolt 鈥 je艣li jest odkryty. Pieguski powinny u偶ywa膰 pastelowych cieni i r贸偶u na policzki. Jaskrawe i ciemne kolory s膮 wzbronione. Rz臋sy mo偶na mocno wyszczotkowa膰 czarnym lub br膮zowym tuszem ...

dawno temu

Powi膮zane Tematy