Crostini al tono - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

2 puszki tuńczyka w sosie własnym, 1 średnia czerwona cebula, 5 łodyg selera, 6 łyżek majonezu, tosty, masło.

Jak przyrządzić?

Posiekać drobno cebulę i łodygi selera. Odsączyć tuńczyka i wszystko razem wymieszać, dodając majonez. Posmarować ciepłe tosty masłem, a następnie pastą. Smacznego!

Potrzebne przybory:

nóż, deska, łyżka i miska

Jak podawać?

Najlepiej z tostami, ale też świetnie smakuje z bułką posmarowaną masłem i z pieczywem czosnkowym.

Uwagi:

Najlepsze jest po 2 godzinach.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania20 min.
Trudnośćprosty
AutorSekret

Crostini al tono: Podobne przepisy

Crostini al tono: wypróbuj również

Powiązane Tematy