Ciabata na gorąco - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

2 plasterki szynki, 2 listki sałaty, 2 plasterki dużego pomidora, 2 plasterki ogórka kiszonego, 2 plasterki cebuli, musztarda, keczup, mała ciabata.

Jak przyrządzić?

Kroimy ciabatę w poprzek. Kładziemy na jednej połówce jeden plasterek szynki, na drugiej drugi. Wkładamy do kuchenki mikrofalowej na 20 sekund. Kładziemy do środka (w tej kolejności) sałatę, plasterki pomidora, ogórka i cebulę. Skrapiamy musztardą i keczupem.

Potrzebne przybory:

kuchenka mikrofalowa, nóż, talerz

Jak podawać?

Jako drugie śniadanie albo przekąskę.

Uwagi:

Kanapka z londyńskiej kanapkarni SubWay.Jest pyszna, ciepła, sycąca i nie nudzi się :)

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania2 min.
Trudnośćprosty
Porcje1
Kalorycznośćśrednia
Przybliżony koszt3 zł
AutorNana

Ciabata na gorąco: Podobne przepisy

Ciabata na gorąco: wypróbuj również

Powiązane Tematy