Składniki:
Krótka bagietka lub inna bułka, żółty ser,
masło, czosnek, papryka w proszku lub paprykowa kostka Knorr, sól i pieprz (wszystko według uznania).
Jak przyrządzić?
Masło, czosnek, paprykę, sól i pieprz wymieszać.Rozkroić bagietkę i posmarować przygotowanym masełkiem.Posypać serem. Wstawić na ok. 4 min do opiekacza lub piekarnika. Wyjąć, gdy ser się roztopi.Delektować się wspaniałym smakiem zapiekanki!
Potrzebne przybory:
opiekacz lub piekrnik (polecam opiekacz)
Jak podawać?
Na talerzu :-)
Uwagi:
Można dodać salami, szynkę lub paprykę.
Kategoria dania | Inne dania |
---|---|
Czas przygotowania | 5 min. |
Trudność | prosty |
Kaloryczność | średnia |
Przybliżony koszt | 4 zł |
Autor | KArka |