Zapiekanka z masełkiem czosnkowym

Przepis kulinarny

Składniki:

Krótka bagietka lub inna bułka, żółty ser,
masło, czosnek, papryka w proszku lub paprykowa kostka Knorr, sól i pieprz (wszystko według uznania).

Jak przyrządzić?

Masło, czosnek, paprykę, sól i pieprz wymieszać.Rozkroić bagietkę i posmarować przygotowanym masełkiem.Posypać serem. Wstawić na ok. 4 min do opiekacza lub piekarnika. Wyjąć, gdy ser się roztopi.Delektować się wspaniałym smakiem zapiekanki!

Potrzebne przybory:

opiekacz lub piekrnik (polecam opiekacz)

Jak podawać?

Na talerzu :-)

Uwagi:

Można dodać salami, szynkę lub paprykę.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania5 min.
Trudnośćprosty
Kalorycznośćśrednia
Przybliżony koszt4 zł
AutorKArka

Zapiekanka z masełkiem czosnkowym: Podobne przepisy

Zapiekanka z masełkiem czosnkowym: wypróbuj również

Powiązane Tematy