Sałatka warstwowa z makrelą - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

wędzona makrela bez ości i skóry,
ogórek kiszony,
czerwona fasola z puszki,
cebula,
majonez (mały słoik dekoracyjnego),
keczup, 4 jajka na twardo, natka do dekoracji

Jak przyrządzić?

W wysokim szklanym naczyniu układamy warstwami: - obrana makrela w kawałeczkach- obrany pokrojony w kostkę ogórek kiszony- odsączona wypłukana fasola- drobno posiekana cebulka- sos z majonezu z keczupem - proporcje do smaku- posiekane jajka na twardo- ozdobić natką

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Trudnośćprosty
AutorRoma

Sałatka warstwowa z makrelą: Podobne przepisy

Sałatka warstwowa z makrelą: wypróbuj również

Powiązane Tematy