Ciastka francuskie z fetą

Przepis kulinarny

Składniki:

2 opakowania ciasta fr., ser feta (2 paczuszki najlepiej z Mlekovity), zioła.

Jak przyrządzić?

Ciasto pokroić na kwadraciki (średnie) i w każdy zawinąć ser feta. Oprószyć ziołami. Piec w piekarniku rozgrzanym do 220 stopni przez 15 min.Smacznego życzę!

Potrzebne przybory:

Folia aluminiowa!

Jak podawać?

Można polać ketchupem lub ziołowym dresingiem.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania25 min.
Trudnośćprosty
Porcjeok. 20
Kalorycznośćśrednia
Przybliżony koszt15 zł
AutorVanni

Ciastka francuskie z fetą: Podobne przepisy

Ciastka francuskie z fetą: wypróbuj również

Powiązane Tematy