Awokado a la masło

Przepis kulinarny

Składniki:

awokado, czosnek, sól, pieprz, sok z cytryny

Jak przyrządzić?

Awokado obrać, wyjąć pestkę. Dodać czosnek - ząbki obrane:-).Do tego sól, pieprz i sok z cytryny. Zmiksować.

Potrzebne przybory:

Miska, rozdrabniacz - malakser, mikser z końcówką.

Jak podawać?

Najlepiej z grzankami - rozsmarować na nich. Rewelka!

Uwagi:

Proporcje wg uznania - kto woli więcej czosnku, to więcej. Można też na śniadanko zrobić bez czosnku:-)))). Wówczas sugeruję więcej soku z cytryny.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania5 min.
Trudnośćprosty
AutorMaja

Awokado a la masło: Podobne przepisy

Awokado a la masło: wypróbuj również

Powiązane Tematy