Zawijaski - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

Boczek wędzony parzony,
parówki,
ser żółty,
musztarda.

Jak przyrządzić?

Cienko pokrojone plastry boczku posmarować musztardą ( świetna do tego jest miodowa z Krakowa), położyć plaster źółtego sera, na ser położyć parówkę, zawinąć, przełożyć wykałaczką. Piec na grillu w mikrofalówce ok. 5 minut.

Jak podawać?

Z sosem musztardowo - pomidorowym, świeżo przyrządzonym.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania główne
Czas przygotowania5 min.
Trudnośćprosty
AutorKaśka

Zawijaski: Podobne przepisy

Zawijaski: wypróbuj również

A fu!

... , jest przerażająca ilość reklam, szyldzików, napisów, zawijasków. Kto żyw, informuje o tym i owym. Chaotyczne plakaty, szyldy i bilbordy szydzą z wiedzy, że człowiek nie przyswaja zbyt ...

dawno temu

Powiązane Tematy