Forszmak (autor gosia)

Przepis kulinarny

Składniki:

- 60 ml oleju,
- 4 duże cebule,
- 8 cienkich parówek,
- 1 ogórek kiszony,
- 15 dkg pieczarek,
- sól,
- pieprz,
- musztarda,
- przecier pomidorowy do smaku.

Jak przyrządzić?

Do garnka wlać olej dodać cebulę pokrojoną w kostkę, do cebuli dodać parówki pokrojone w plastry - dusić. Potem pieczarki i ogórka pokrojone w kostkę, przyprawić do smaku przyprawami.

Jak podawać?

Jako gorącą przystawkę.

Uwagi:

Gdy będzie za rzadkie zrobić zasmażkę i dodać do forszmaku.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania20 min.
Trudnośćprosty
Porcje4-5 porcji
Autorgosia

Forszmak (autor gosia): Podobne przepisy

Forszmak (autor gosia): wypróbuj również

Powiązane Tematy