Pieczarkowa sałatka - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

- pół kg gotowanych pieczarek,
- 3 jajka na twardo,
- puszka kukurydzy kons.,
- biała część pora pokrojona i zasolona godzinę wcześniej,
- sol,
- pieprz,
- majonez.

Jak przyrządzić?

Pieczarki kroimy w dorbną kostkę, dodajemy kukurydzę i pokrojone jajka, dodajeny odciśnietego pora, przyprawiamy i dodajemy majonez. Mieszamy.

Jak podawać?

Ze świeżym pieczywem.

Uwagi:

Świetnie sprawdza się na imprezach.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Trudnośćprosty
Kalorycznośćmało
AutorOlcia

Pieczarkowa sałatka: Podobne przepisy

Pieczarkowa sałatka: wypróbuj również

Powiązane Tematy