Tościki Moniki

Przepis kulinarny

Składniki:

Chleb tostowy, ser żółty, salami, pieczarki, keczup.

Jak przyrządzić?

Bierzemy 2 kromki chleba tostowego, na jednej kładziemy: plasterek żółtego sera, plasterek salami, kilka plasterków wcześniej podduszonej pieczarki i plasterek sera. Przykrywamy drugą kromką chleba i wsadzamy do opiekacza. Pieczemy do czasu, aż ser się rozpuści. Wyjmujemmy tosty i polewamy je keczupem. Smacznego!

Potrzebne przybory:

opiekacz, nóż, deska do krojenia

Jak podawać?

Należy podawać na gorąco na talerzu, który można ozdobić keczupem.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania10 min.
Trudnośćprosty
AutorMonika

Tościki Moniki: Podobne przepisy

Tościki Moniki: wypróbuj również

Powiązane Tematy