Wiosenne kanapki Moniki

Przepis kulinarny

Składniki:

Chleb razowy, masło osełkowe, sałata, polędwica sopocka, ser topiony (najlepiej light, tłusty zamuli smak), pomidor, ogórek, szczypiorek (może być rówież rzeżucha), sól.

Jak przyrządzić?

Kromki chleba razowego smarujemy masłem osełkowym. Kładziemy listki sałaty, plasterki polędwicy i serka topionego. Pomidor i ogórek kroimy w cienkie plasterki i następnie układamuy je na kanapkach, posypując posiekanym szczypiorkiem bądź rzeżuchą. Solimy. Smacznego!

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania10 min.
Trudnośćprosty
AutorMonika

Wiosenne kanapki Moniki: Podobne przepisy

Wiosenne kanapki Moniki: wypróbuj również

Powiązane Tematy