Piegusek - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

- 1 szklanka białka,
- 1 szklanka cukru,
- 1 szklanka mąki,
- 1/2 szklanki suchego maku.

Jak przyrządzić?

Białka ubić na sztywna pianę. Dodać cukier i ubijać do chwili w której rozpuści sie cukier. Wsypać mąke i mak. Delikatnie wymieszać. Włożyć do blażki. Piec w temperaturze 200-220 stopni!!!!:)

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaCiasta i desery
Czas przygotowania45 min.
Trudnośćprosty
Przybliżony koszt20 zł
AutorAGASZKA

Piegusek: Podobne przepisy

Piegusek: wypróbuj również

Piegi. Wybielać? Ukrywać czy wydobyć ich piękno?

... . Pieguski mają naturalnie delikatne rysy twarzy, więc ciemne, mocne, jaskrawe kolory wyglądają na takiej buzi nienaturalnie, obciążają ją. Tylko rzęsy można tuszować mocniej i ciemnym tuszem: czarnym ...

dawno temu

Jak oszukać Matkę naturę?

... , szyję i dekolt – jeśli jest odkryty. Pieguski powinny używać pastelowych cieni i różu na policzki. Jaskrawe i ciemne kolory są wzbronione. Rzęsy można mocno wyszczotkować czarnym lub brązowym tuszem ...

dawno temu

Powiązane Tematy