Czerwona pasta

Przepis kulinarny

Składniki:

- 3 duże marchewki surowe,
- 4 jajka ugotowane na twardo,
- 15-20 dkg sera żółtego,
- 3-4 ząbki czosnku,
- majonez,
- sól, pieprz do smaku.

Jak przyrządzić?

Surową marchewkę, jajka, ser żółty, czosnek ścieramy na tarce (cieniutkie oczka), dokładamy majonez i doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Ilość czosnku zależy od waszych gustów, można dodać go więcej lub mniej - jak kto woli.

Smarować pieczywko i zajadać, niech się chowa niejedna kiełbasa!

Potrzebne przybory:

Tarka do jarzyn i chęci.

Uwagi:

Prosta w przygotowaniu, zdrowa i naprawdę pyszniutka.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Trudnośćprosty
Autorczarna

Czerwona pasta: Podobne przepisy

Czerwona pasta: wypróbuj również

Powiązane Tematy