Sałtka z Mortadeli - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

- 1/2 kg Mortedeli,
- 3 duże cebule,
- 1/2 słoika ogórków konserwowych,
- 1/2 słoika koncentratu pomidorowego,
- 1 łyżka oleju,
- 1 łyzka octu,
- 1 łyżka musztardy,
- 1 łyżka cukru,
- 1 łyżka majonezu,
- szczypta chili.

Jak przyrządzić?

Mortadele, ogórki, cebule pokroić w słupki, pozostałe składniki wymieszać razem, dodać do mortadeli, cebuli i ogórków.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Czas przygotowania20 min.
Trudnośćprosty
Przybliżony koszt15 zł
Autorzoja

Sałtka z Mortadeli: Podobne przepisy

Sałtka z Mortadeli: wypróbuj również

Sandwicze – ulubione przekąski Amerykanów

... kilka plasterków szynki wędzonej (nie słodkiej) mortadela (niekoniecznie) ser provolone lub inny łagodny, łatwo topiący się ser okrągła bułka, najlepiej z makiem Pasta muffaletta 1 puszka czarnych oliwek ...

dawno temu

Powiązane Tematy