Ala Martyna

Przepis kulinarny

Składniki:

Chleb (krojony, kromki grubości ok. 1,5 cm), masełko, vegeta/kucharek (jak kto woli), ser żółty (w plasterkach), ketchup, natka pietruszki do ozdoby.

Jak przyrządzić?

Chleb opiekamy najpierw z jednej strony jak się zarumieni przełóż na drogą stronę, na zarumienionej połóż ser, poczekaj aż się ser roztopi, na roztopiony ser posyp vegetą/kucharkiem a potem polej ketchupem, do przykrycia upiecz drugą kromkę, posmaruj masełkiem, złóż kromki, posyp natką pietruszki.

Jak podawać?

Na ciepło.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaDania z grilla
Trudnośćprosty
AutorTeletubiś

Ala Martyna: Podobne przepisy

Ala Martyna: wypróbuj również

Powiązane Tematy