Pasta z migdałów (autor venus)

Przepis kulinarny

Składniki:

20 dag migdałów, 1 cebulka, 2 łyżki koncentratu pomidorowego, sól, pieprz, woda

Jak przyrządzić?

Migdały umyć i zmielić w młynku do mielenia kawy, wysypać do miseczki i dodać podsmażoną na oliwie cebulkę, koncentrat pomidorowy. Mikserem zmiksować wszystko, dodając wody tyle, żeby pasta nie była zbyt rzadka ani za gęsta. Po zmiksowaniu doprawić pieprzem ziołowym i solą.

Jak podawać?

Wyśmienicie smakuje z bułeczką grahamką.

Uwagi:

Jest bardzo smaczna, szybka do zrobienia i bardzo zdrowa. Gorąco polecam. Najlepsza następnego dnia.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Trudnośćprosty
Autorvenus

Pasta z migdałów (autor venus): Podobne przepisy

Pasta z migdałów (autor venus): wypróbuj również

Powiązane Tematy