Różowa z buraczków - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

duży słoik buraków w zalewie,
6 jajek,
cebula: 1 duża lub 2 małe,
sól, pieprz,
majonez 3 łyżki

Jak przyrządzić?

Buraczki pokroić w kostkę. Wielkośc wg uznania. Jajka ugotować na twardo. Pokroić w grubszą kostkę. Cebulę poszatkować drobno i oprószyć solą i pieprzem. Wszystkie składniki wymieszać delikatnie, dodając majonez. W razie potrzeby jeszcze dosolić. Najlepiej składniki zmieszać krótko przed podaniem.Smacznego!

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaSałatki i dania z warzyw
Czas przygotowania30 min.
Trudnośćprosty
AutorBakalia

Różowa z buraczków: Podobne przepisy

Różowa z buraczków: wypróbuj również

Powiązane Tematy