Pasta jajeczna (autor mononik)

Przepis kulinarny

Składniki:

4 jajka, łyżka majonezu, sól, pieprz, szczypiorek (dwie gałązki)

Jak przyrządzić?

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, rozgnieść widelcem, dość drobno, dodać pokrojony szczypiorek, sól, pieprz, majonez i dokładnie wymieszać.

Potrzebne przybory:

widelec, miseczka

Uwagi:

Może niektórzy pomyślą że to tak samo jak zwykłe jajka gotowane z majonezem zjeść. Otóż zapewniam że to nie to samo, bo pasta ma bardziej wyrazisty smak i posmarowane nią świeże kajzerki są po prostu wspaniałym lekkim śniadaniem. Smacznego.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaInne dania
Czas przygotowania6 min.
Trudnośćprosty
Porcjena 4 kajzerki
Autormononik

Pasta jajeczna (autor mononik): Podobne przepisy

Pasta jajeczna (autor mononik): wypróbuj również

Powiązane Tematy