Składniki:
- 70g spirytusu
- 20g wody niegazowanej (najlepiej Żywca)
- 10g Coca Coli lub Pepsi
- Mandarynki
- Pieprz kalifa
Jak przyrządzić?
Do butelki 1 litrowej wlać 0,75 spirytu, dodać wody niegazowanej i wedle uznania Pepsi lub Coli. Wsypać do tego rodzynki (na butelkę około 10 szt.) i schłodzić w zamrażarce. W kielonach sypnąć pieprzu wedle uznania i wlać Pioruna do kielonów po schłodzeniu.
Potrzebne przybory:
Butelka
Uwagi:
Zarazki nie widzą gdzie wiać. A najlepiej wypić po zjedzeniu gorącej zupki chińskiej Vifon Kurczak na ostro z dwoma malutkimi papryczkami (ostre)
Po zaburzeniach z błędnikiem przestać sypać pieprz i walić dalej. Ci co przetrwają nie zachorują na cokolwiek przez pół roku. A ci co nie przetrwają to przynajmniej przeczyszcża sobie organizm z wszelkiego nagromadzonego syfu.
Kategoria dania | Alkohole |
---|---|
Trudność | prosty |
Autor | Jacek |