Krwawa Mary

Przepis kulinarny

Składniki:

- ok. 150 ml soku pomidorowego,
- ok. 70 ml spirytusu 95%,
- sól, pieprz czarny.

Jak przyrządzić?

Wlać sok pomidorowy do szklanki ostrożnie nie polewając ścianek,wsypać szczyptę soli,lekko zmieszać, po czym wsypać na wierzch/nie mieszać/ najlepiej wprost z młynka szczyptę świeżo zmielonego pieprzu.Na to nalać ok 70 ml spirytusu dbając by nie zmieszał się z sokiem pomidorowym.Przed wypiciem koniecznie nabrać powietrza do płuc,pić zdecydowanie nie przerywając.Po przełknięciu ostatniego łuka wydychamy powietrze.Gwarantuję mocne wrażenia .Nie polecam osobom , które z natury nie pijają mocnych alkoholi.

Potrzebne przybory:

Szklanka, łyżeczka.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaAlkohole
Czas przygotowania3 min.
Trudnośćprosty
Porcje1 porcja
Autorhors

Krwawa Mary: Podobne przepisy

Krwawa Mary: wypróbuj również

Powiązane Tematy