Żubrówka - szarlotka

Przepis kulinarny

Składniki:

- 100 gr żubrówki,
- 50 gram soku jabłkowego lub gruszkowego,
- plasterek cytryny,
- kilka kostek lodu.

Jak przyrządzić?

Do Żubrówki wlej sok dodaj cytryne i lód - chwilkę odczekaj.

Potrzebne przybory:

Wysoka szklanka i, jak kto lubi, słomka.

Jak podawać?

Nie może być ciepła i dobre towarzystwo .

Uwagi:

nie doprowadx do zupełnego ocieplenia szarlotki Q A po za tym wchodzi dobrze a nastepnego ranka zero kaca .Możesz pic dalej!!! Pozdrawiam i życze miłej degustacji.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaAlkohole
Czas przygotowania5 min.
Trudnośćprosty
Porcje1 porcja
Autorszpilka

Żubrówka - szarlotka: Podobne przepisy

Żubrówka - szarlotka: wypróbuj również

Powiązane Tematy