Składniki:
- 1 paczka paluszków krabowych (prasowanych),
- 6 jajek,
- 2 średnie cebule,
- sól i pieprz,
- majonez,
- oliwa.
Jak przyrządzić?
Jajka gotujemy na twardo i ostudzone kroimy w drobną kosteczkę. Cebule kroimy w drobną kosteczkę i podsmażamy na oliwce. Paluszki krabowe kroimy w drobną kosteczkę. Wszystkie składniki mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez. Mniam mniam!
Jak podawać?
Jako przekąska na imprezy, jak różnież dodatek do kanapek na śniadanko i kolację. Polecam!!!
Kategoria dania | Sałatki i dania z warzyw |
---|---|
Czas przygotowania | 30 min. |
Trudność | prosty |
Porcje | 5-6 porcji |
Przybliżony koszt | 10 zł |
Autor | Jussy |