Śmierc Pułkownika - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

- 100 g zmrożonego spirytusu,
- 100 g zmrożonego bialego wina musujacego (szampan nie z szampanii ;)

Jak przyrządzić?

Bardzo prosty - wystarczy wszystko razem zmieszac. Do spirytusu wlac "szampan", delikatnie zabeltac slomka i ... wychylic do dna :)

Potrzebne przybory:

Szklanka, ew. w warunkach spartanskich 0,5 L kubek metalowy ;)

Uwagi:

Dzialanie - baaaardzo szybkie - po odpowiedniej dawce specyfiku, najpier zaczyna sie robic cieplo, pozniej pojawia sie na twarzy 'rogal' i po kilku minutach juz jestesmy 'gotowi'. Specyfik przetestowany w akademikach :)

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaAlkohole
Trudnośćprosty
Autorsosen

Śmierc Pułkownika: Podobne przepisy

Śmierc Pułkownika: wypróbuj również

Powiązane Tematy