Pożoga - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

Porter, Żołądkowa Gorzka, gałka muszkatołowa.

Jak przyrządzić?

Do szklanki do piwa wlewamy 1-2 porcje wódki, dodajemy szczyptę utartej gałki, mieszamy, odstawiamy na kilka minut. Następnie dopełniamy piwem typu porter do pełna (0,3-0,5 litra). Oczywiście składniki schłodzone. Efekt gwarantowany - niestety także następnego dnia.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaAlkohole
Czas przygotowania5 min.
Trudnośćprosty
Autormedal

Pożoga: Podobne przepisy

Pożoga: wypróbuj również

Ci przeklęci turyści

... z najpiękniejszych miast na świecie. Dwa brzegi Pragi, rozdzielonej rzeką Wełtawą, łączy Most Karola – konstrukcja sprzed ponad 650 lat, która w idealnym stanie przetrwała powodzie, pożogi i wojenne ...

dawno temu

Powiązane Tematy