Szklarka - Przepis

Przepis kulinarny

Składniki:

- 100 ml spirytusu,
- 1 piwo karmi,
- pusta półlitrow butelka najlepiej po wódce.

Jak przyrządzić?

Spirytus wlać do pustej butelki po wódce /pojemność 0, 5 l./, dolać do pełna napój piwny karmi, zakręcić i wstrząsnąć 3 razy, odstawić do ochłodzenia.

Potrzebne przybory:

Pusta butelka.

Jak podawać?

Podawać w kieliszkach lub szklankach.

Uwagi:

Najlepiej smakuje w plenerze.

0.00
0 głosów
Dane szczegółowe
Kategoria daniaAlkohole
Czas przygotowania5 min.
Trudnośćprosty
AutorMarkol

Szklarka: Podobne przepisy

Szklarka: wypróbuj również

„Szkoła Laory”, Agnieszka Grzelak

... Grzelak, autorka m.in. Herbaty szczęścia, Córki Szklarki i Ścieżek Avenidów. Nakładem Wydawnictwa Prószyński ukazała się w tym roku kolejna jej książka Szkoła Laory, nawiązująca do autorskiego cyklu Blask ...

dawno temu

Powiązane Tematy