Składniki:
Ser żółty (najlepiej w kawałku, żeby go kroić), keczup, majonez, hamburgery wieprzowe, bułka (miękka, ale nie "gumowa"), masło, ewentualnie ogórek surowy.
Jak przyrządzić?
Przekroić bułkę i posmarować masłem. Na patelni podgrzać hamburgery. Na bułkę położyć ser, a na ser hamburgera. Posmarować majonezem i polać keczupem (można położyć pokrojone w plastry świeże ogórki). Zakryć drugą połową bułki. I tyle. Proste i smaczne. Smacznego!
Potrzebne przybory:
nóż
Jak podawać?
Na talerzu. Można ustroić talerz jakimiś ziołami.
Uwagi:
Nie można użyć "gumowych" bułek. Źle jest wtedy gryźć.
Kategoria dania | Inne dania |
---|---|
Czas przygotowania | 5 min. |
Trudność | prosty |
Porcje | 1 |
Autor | Martin14m |