Przepis na budyń

dawno temu

Sok warzywny

dawno temu

Dżem z jabłek

dawno temu

Pulpeciki mięsne

dawno temu

Jak wybrać i porcjować gęś – krótki poradnik

... Według starych poradników kulinarnych gęsina jest najlepsza od połowy października do połowy stycznia. Zima wraz z dwoma głównymi świętami – Dniem Świętego Marcina (11 listopada) i Bożym Narodzeniem ...

dawno temu

Ciasto z rabarbarem i kruszonką

... niezwykle ciekawy smak, będący ciekawą odmianą kulinarną. Poświęć chwilę i przeczytaj poniższy artykuł, by dowiedzieć się więcej na temat rabarbaru, a także nauczyć się piec ciasto z jego udziałem. ... niezwykle ciekawy smak, będący ciekawą ...

dawno temu

Sosy do mięs

dawno temu

Recenzja książki „Domowe wypieki” Joanny Niedobeckiej

... 68634Pieczenie może okazać się prawdziwą pasją. Tak jest w przypadku Joanny Niedobeckiej – autorki kulinarnego bloga „Domowe wypieki”, który cieszy się dużą popularnością w sieci. Pani Joanna testuje ... swoje przepisy na domownikach i gościach, ...

dawno temu

Pieczone ziemniaki z rozmarynem

... ziemniaków,olej, rozmaryn z zestawu Kulinarne Inspiracje KAMIS, granulowany czosnek.34913 Piekarnik rozgrzej do 200°C. Ziemniaki obierz, umyj i osusz ręcznikiem. Pokrój w półksiężyce i przełóż ... do naczynia żaroodpornego. 34914 Do ziemniaków ...

dawno temu

Proszona kolacja bardziej stresująca niż praca!

... przy gotowaniu odpowiada …telewizja. (Może warto wyrzucić telewizor?) W jaki sposób programy kulinarne prezentowane w telewizji wpływają na podwyższenie poziomu stresu przy gotowaniu? Otóż po pierwsze ... doścignąć postacie z telewizyjnych ...

dawno temu

Wiosenna sałatka

dawno temu
+ Pokaż więcej