Podziel się:

Przeczytaj także:

Ukryj komentarze

Autor:

Redaktor

Alicja Barszcz Alicja Barszcz

Typowa polonistka kochająca książki i filmy. Uwielbiam swoją córkę, domowe pichcenie obiadków (na które na co dzień nie mam niestety czasu) i pieczenie ciast. Brzmi jak opis kury domowej? Niekoniecznie - nie lubię sprzątać, ciągnie mnie do podróżowania i wieczornych spotkań ze znajomymi. Nie wpisuję się więc w jeden model i nie będę tego zmieniać :-)


Więcej moich artykułów »

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kuchnia:

Herbata z cytryną czy herbata z mlekiem? Smaczna sałatka Beatki Zupa wiśniowa - jak ją zrobić? Jak zrobić majonez? Zapiekane jabłka Właściwości kiwi Rozgrzewamy na słodko, na ostro, na kwaśno Jak stworzyć idealnego burgera w 5 prostych krokach? Placek z kaszą manną Sałatki z fetą Skąd się bierze głód? Syrop do drinków bezalkoholowych – zobacz, jakie smaki warto mieć w domu!MATERIAŁ PROMOCYJNY